Montenegro Gurman Étterem

Történetünk

A Montenegrói Gurman egy tradicionális étterem. Ízvilágával, hangulatával és vendégszeretetével igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára.

A frissen készült grill ételek illata és az idevarázsolt montenegrói miliő pedig a tengerparti nyaralások hangulatát idézik. Tradicionális ételeket Szerbia és Montenegróból érkezett szakácsaink és pékeink eredeti recept alapján készítik, ezáltal biztosítva a délkelet-európai konyha autentikusságát és sokszínűségét.

A Pljeskavicát, Csevapcsicsát, Ustipákot színtiszta borjúhúsból készítik, a lepényt pedig saját kezükkel gyúrják és helyben, kemencében sütik.

Nem csak a délkelet-európai konyha ízének szerelmesei, de az igényes gyorsételeket keresők számára is ideális hely a Montenegrói Gurman.

Éttermünkben minden ételünk frissen, a rendelést követően készül. Magas minőségű, friss, természetes alapanyagokkal dolgozunk.

Fő célunk, hogy vendégeinknek ízletes, egészséges és tápláló ételeket szolgáljunk fel.

Első éttermünk, melyet a belváros szívében a Blaha Lujza térnél nyitottunk meg, már több elismerő díj tulajdonosa – Budapest Time out Magazin, “Best exotic cheap eats” kategória győztese a 2010- és 2011-es évben, a Dining Guide Magazin, “Legjobb egzotikus kifőzde” kategória 1. helyezettje!

A nagy sikerre való tekintettel megnyitottuk új éttermünket Törökbálinton, a MAXCity bevásárló központban. A tőlünk megszokott ízeket és étlap kínálatot találhatod meg mostmár még egy helyen!

Max City

Törökbálint 2045, Tópark u. 1/A

Részletek

Fröccsterasz

Budapest 1056, Erzsébet tér 11.

Részletek
MONTENEGRO GURMAN © 2024 - Készítette: Éhenhalok.hu | Minőségi éttermi szoftver